Far og datter går en tur på en strand

Lad ikke fysiske smerter forhindre din udlandsrejse

Hvis du går og drømmer om den helt store udlandsrejse, skal det i hvert fald ikke være muskelsmerter, der holder dig tilbage. Det skal kun være corona og økonomien.

For dine smerter kan du måske komme udenom ved brug af alternativ til statiner. Alt for mange mennesker er ikke bevidste om, at deres brug af statiner kunne være anderledes.

Og bare den forståelse kan være det, der bringer dig tættere på den drømmerejse, du så gerne vil på. For den er måske sløret lige nu, men den er bestemt ikke helt sort. Du skal bare knibe øjnene sammen for rigtigt at kunne se den.

Rejsen har sine udfordringer

En større udfordring end dine smerter er lige nu den krise, vi står i. For hvornår kan vi komme til at rejse, som vi kunne engang? Og bliver det overhovedet muligt?

Det er svært at svare på, men formentlig har din rejse slet ikke så lange udsigter, som du kunne gå at frygte. For på et tidspunkt har vi en vaccine eller måske er flokimmuniteten slået til.

Til den tid skal du så fjerne den bekymring, og lad os antage, at du allerede har styr på det økonomiske til rejsen. Så kan vi bevæge os videre til din specifikke bekymring.

Du har måske forhøjet kolesteroltal, du har måske behov for medicin, der indeholder statiner. Du ved måske ikke, at du kan finde alternativer til statiner.

For det kan du! Statiner er ikke og har aldrig været lægevidenskabens stoltestes bedrift. Der er mange bivirkning, der desværre opleves hos særligt mange patienter.

Det er ømme muskler, det er svækkede muskelevne, det er et helvede for dig og dine nærmeste.

At føle sig svagere og have smerter er forfærdeligt. Det er at rykke et onde over i noget andet.

Smerten kan måske udeblive med alternativ til statiner

Du kan finde alternativer til statiner, det kunne CDB. Hvor du ikke vil opleve samme bivirkninger. Du vil ikke få smerter i musklerne, svækkede kræfter og ikke have frygt for, om du skal tage rejsen netop nu, hvor du har smerter.

Alternativ til statiner kan vi alle få fat i, selvfølgelig skal du kun benytte det, hvis du har behov. Hvis du har behov for statiner – eller et alternativ dertil. Så overvej kraftigt, om ikke du kan få det behov dækket på en måde, der ikke svækker dine muskler eller mulig for at komme på drømmerejsen.

Den lykkelige rejse

For den lykkelige rejse er ikke en rejse, hvor du ligger på hotelværelset i smerte.

Den er ikke en rejse, hvor du og dine rejseledsagere konstant skal være bekymrede for dig helbred.

Den lykkelige rejse er ikke ulykkelig. Den er en rejse, hvor du bevæger dig frit. Bader i havet. Ligge på stranden. Tage ud om aftenen. Traske rundt i fremmede byer dagen lang.

En rejse, hvor du kan møde andre kulturer. Hvor du kan danse, feste, spise og hygge dig uden at tænke på din krops tilstand lige netop nu.

En rejse, hvor du ikke skal bruge smertestillende til andet end at fjerne lidt at hovedpinen fra den sene aftentur dagen før.

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *