Campingvogn som kører på en vej i gråt vejr

Få din campingvogn forsikret

Campingturen er allerværst, når campingvognen er uden forsikring. Det volder problemer, når problemer får lov at have betydning på campingturen.

Det hele skulle helst spille, så I ikke behøver at bekymre jer for meget over den kære campingvogn.

Desværre er det et område, som nogle vælger ikke at forsikre – af en besynderlig årsag. Campingvognen er nemlig i højere grad i farezonen end din egen bolig.

Hvad sker der på en campingtur?

Hvorfor er din campingvogn mere udsat end din egen bolig? Fordi du ofte ikke handler med samme forsigtighed, når du er derhjemme og når du er på ferie.

Selvfølgelig er der en større risiko for, at der sker en skade hjemme i din bolig, fordi du befinder dig i din bolig meget mere end i din campingvogn.

Men i forhold til de omstændigheder, din bolig har derhjemme og din campingvogn har ude, er din vognen i højere risiko for uheld.

Det kunne være et uheld, efter for stor en mængde vin er bliver indtaget. Det kunne være elektriciteten i vognen, der ikke fungerer, som den skal.

Det kunne være en vandskade osv. osv. osv.

Vi har bare en mere afslappet tilgang til livet, når vi er i campingvognen – og heldigvis for det. Vi er på ferie, vi har lov til at slappe af og glemme bekymringerne.

Hvis vi ikke skal gøre det, når vi ligger på en herlig campingplads, hvornår skulle vi så? Problemet ligger ikke der.

Problemet opstår, når vi ikke er forsikret imod de problemer, som kan indfinde sig på campingturen.

De mange uheld sker ofte uden forsikring

Desværre opleves der, at campingvognen bliver valgt fra, når der skal forsikres.

Den har ikke været særlig dyr, og hvad kan egentlig gå i stykker. Det kunne være argumentet.

Det holder dog ikke rigtigt. For selv en billig campingvogn kan volde dyre skade. Tænk, hvis elektriciteten er tilført uheldigt, så der sker en ulykke, der går udover flere end dig.

Vi har behov for en forsikring, selvom det i øjeblikket kan virke overflødigt. Det er din sikkerhed og din tryghed, der forsikres.

Find den bedste forsikring

Hvor skal du gå hen herfra? Ud at finde dig en forsikring på din campingvogn.

En forsikring, der er billig, som dækker, hvad du har behov for. Og en forsikring, der måske kan overtage andet end bare din campingvognsforsikring.

Sådan en forsikring kan du finde. Sæt forsikringerne i udbud på forsikringsportalen. På den måde får du et overblik over alle de muligheder, du kan træffe.

Du få hjælp til at se, hvilke der er billige, hvilke der dækker bedst, hvilket du skal vælge.

Med noget så vigtigt som dine forsikringer, vil det altid være at anbefale, om du brugte lidt tid på det. Udfaldet er bedre sikkerhed for dig og en bedre tryghed.

Hvis du ikke ønsker det for dig selv, din bolig, møbler og din campingvogn, er det bare med at forblive uden forsikring.

Undersøg markedet og find en forsikring i dag, du kan tage med dig på ferien.

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *