Jagtrejser

Hvorfor bruge et jagtrejsebureau?

Jagtrejser er en populær aktivitet blandt de danske jægere, som drømmer om oplevelser i andre lande og udfordringer i nye og spændende jagtterræner, der tilbyder et anderledes udvalg af vildt.

Det kan diskuteres, om det er billigere at arrangere sin jagtrejse selv eller lade et jagtrejsebureau tage sig af planlægningen. Der er flere forskellige aspekter, der bør tages med i disse overvejelser for at få et mere nuanceret billede, så du nemmere kan beslutte dig for, om du har mod på turen, som du selv arrangerer, eller om du hellere vil overlade den tidsslugende planlægning til personer med stor erfaring indenfor planlægning af jagtrejser i andre lande.

Huntem.com, der sammenligner jagtrejser på nettet udtaler, vi forsøger at gøre det mere enkelt for jægerne. De skal møde inspiration til deres næste jagtoplevelse hos os!

Planlæg din jagtrejse

Hvis du vælger at planlægge din egen jagtrejse, skal du være klar til lidt af en opgave med at finde de bedste flybilletter (nogle gange til afsidesliggende dele af verden), en kvalificeret outfitter i dit valgte jagtland og en større mængde papirarbejde i forbindelse med tilladelser til indførelse af våben og ammunition til selve jagten og til hjemtransporten af dine trofæer. Det er bestemt ikke umuligt at sørge for planlægningen selv, men der er mange faldgruber i processen, og du vil ofte ikke være nær så godt beskyttet, som hvis du vælger at benytte et jagtrejsebureau, som samtidig er medlem af Rejsegarantifonden. En jagtpakkerejse ser måske dyrere ud på papiret, men når alt kommer til alt, så kan sikkerheden for, at din jagtrejse bliver en uforglemmelig succes, være uvurderlig.

Prisen?

Lad os kigge lidt nærmere på prisen. Lige meget om du vælger at planlægge rejsen selv, eller om du benytter dig af rejsebureauets erfaring, så vil du i sidste ende sagtens kunne ende med at benytte den samme outfitter, når du når frem til din destination. Men husk på at rejsebureauerne ofte får en discount på prisen hos de outfittere, som de benytter til deres jagtrejser, så når denne discount bliver medregnet, så er prisen for dig som kunde faktisk ikke så forskellig, om du vælger jagtrejsebureauet eller ej.

Outfitter

En outfitter, der er tilknyttet et rejsebureau, bruger ikke nær så mange penge på administration og markedsføring, som han ville gøre som selvstændig. Outfitteren skal heller ikke bekymre sig om eventuelle forsinkelser i programmet eller om klager fra kunderne. Mange outfitterere sælger i stedet deres service til rejsebureauer med et nedslag i den normale pris, da de på denne måde ikke skal bekymre sig om det administrative aspekt. Omkostningerne for dig som jagtrejsende vil ikke være betydeligt højere, hvis du selv arrangerer turen, sammenlignet med, hvis du benytter et velrenommeret jagtrejsebureau, som kan hjælpe i uventede situationer under turen.

Et sidste aspekt i overvejelserne, som vi vil nævne her, er kvaliteten af rejsen. Her tænkes der ikke kun på antallet af stjerner på hotellet, men kvaliteten af den totale oplevelse. Selv hvis du ender med at betale en smule mere for en tur arrangeret af et jagtrejsebureau, så oplever mange, at den lille merpris er godt givet ud, da trygheden på turen er høj, og samtidig kan man overlade papirarbejdet til folk med erfaring, mens man selv fokuserer på at nyde hvert sekund af sin drømmerejse.

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *