En sovepose holder på varmen – selv i minusgrader

En god sovepose holder i mange år (foto eventyrsport.dk)
En god sovepose holder i mange år (foto eventyrsport.dk)

Det kan være svært at holde varmen, når termometeret viser grader under nul-stregen. Det gælder særligt, hvis man sover i shelter, telt eller helt udendørs. Det er vigtigt, at man i kolde egne og årstider husker, at have det rigtige udstyr med, så man kan holde varmen. Om natten – eller bare når man skal sove – er en sovepose en rigtig god løsning.

Soveposer findes i mange forskellige slags. Nogle er designet til tropiske klimalag, andre er altså tilpasset til, at man kan sove udenfor selv i minusgrader. Disse soveposer er lavet i kompakte mikrofiberlag og dun, der ikke lukker varmen fra din krop ud. På den måde er du sikret en lun og tilpas søvn, på trods af du opholder dig i kolde områder.

Disse soveposer er gavnlige for dig, der er på vandreture i Norge eller trekking i sydens høje bjerge. Her kan der være en behagelig, jævn temperatur om dagen, hvorefter den falder drastisk om natten. Vær derfor opmærksom på, du har de rigtige fornødenheder til at varme dig. Som eksempelvis den rigtige sovepose.

Soveposer til store og til små

Er du og familien på vej på ferie? Eller skal du på festival næste sommer? Måske er du på vej på vandretur med vennerne? Uanset hvad findes der soveposer, der passer til dine behov.

Soveposer findes både til familiens mindste medlemmer, og der er også en til den store, stærke og to meter høje onkel.

At sove i sovepose er en fornøjelse. De er lette at pakke med i bilen, på rygsækken eller i tasken i flyveren. De er lette at rulle ud, når man gør sengepladserne klar i telte, og de er nemme at pakke sammen igen, når man skal videre på vandreturens rute. Når man når frem til næste destination er det blot at pakke den ud igen.

Soveposer til varme klimalag vejer mindre end dem, der skal holde mere kulde ude. Det er dog vigtigt at have flere aspekter inde i billedet end vægten, når du vælger din nye sovepose.

Se udvalget og find din sovepose her

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *