Robust ur til rejsen

Vælg det perfekte ur til at rejse med

Skal du ud og rejse er det vigtigt at have det rigtige udstyr med. Dette gælder bestemt også når det kommer til hvilket ur, du skal have med. Kvaliteten bør være så god som den overhovedet kan være, så det kan holde til hele turen. Her kan du læse lidt mere om, hvad du skal være opmærksom på.

Den skal passe din stil

Der er nok at vælge mellem. Ure kommer i alskens forskellige støbninger og det kan være svært at vælge det rigtige. Find en butik, der har et stort udvalg og gør op med dig selv, hvilket slags du leder efter. Stilen har bestemt meget at sige og derfor er det vigtigt at du finder et, der passer til din. Er det et helt klassisk look, du går efter? Eller er det måske et mere casual look? Sørg for at du har masser af muligheder og research grundigt, hvilket der passer til dig.

Køb ure online

Det er ikke nogen hemmelighed at du ofte får den bedste pris og udvalg, når du handler på nettet. Med nethandel har du adgang til alverdens muligheder og alle døre står åbent. Det er også nemmere at tage dig god tid når du skal gøre et fornuftigt køb. Bare vær sikker på at du altid handler med en troværdig og velrenommeret sælger, så du sørger for ikke at blive snydt.

Skal det være quartz eller mekanisk?

Ure findes i dag i to typer. Quartz og mekanisk. Et mekanisk ur er det nemmeste at forstå. Det fungerer efter samme princip, som man ser det i gammeldags lommeure. Det vil sige at det skal trækkes op fra tid til anden. Det har også en mere kompliceret opbygning og fylder derfor mere. Quartz fungerer på den måde at en lille krystal vibrerer ved en bestemt frekvens, når den bliver tilført strøm fra et batteri. Når krystallen når et bestemt antal svingninger, bevæger sekundviseren et hak. Et mekanisk ur har derimod en flydende sekundviser, der aldrig stopper, så længe det er trukket op.

Fordelen ved et quartz ur er at det er væsentligt billigere end et mekanisk ur, da det ikke har en ligeså kompliceret mekanisme. Vælger du dog et mekanisk ur, får du noget, der potentielt holder hele dit liv. Den høje pris medfører også en bedre kvalitet og meget længere holdbarhed.

Du skal gøre op med dig selv om hvilken slags du ønsker dig og om den bedre kvalitet er prisen værd.

Overvej prisen

Hvis du bare skal have noget der holder, så er det bestemt en mulighed at du bruger lidt penge på det. Men pris er ikke altid lig med kvalitet. Til mange situationer kan du slippe afsted med at bruge ca. 1000-2000 kr. fremfor det tidobbelte. Så billige ure kan stadig godt være gode. Selv i den førstnævnte prisklasse kan du finde fantastiske ure, der kan holde til lidt af hvert.  

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *