Vinterjakker til kvinder finder kvinden frem i dig

En vinterjakke kan være praktisk, pæn eller begge dele (foto eventyrsport.dk)
En vinterjakke kan være praktisk, pæn eller begge dele (foto eventyrsport.dk)

Sætningen ovenfor skal ikke forstås som en løsning til dig, der gerne vil gå fra det ene køn til det andet. Sådan må den gerne forstås, men den handler primært om, at trods vinteren er over os, behøver man ikke dække sig ind i et telt af en jakke. Der findes masser af feminine vinterjakker, der fremhæver kvindeligheden i form af talje og former.

Vinterjakker til kvinder er typisk figursyede. De går en smule ind ved taljen og en smule ud ved hoften. Nogle skærer netop der ved hoften, hvor andre er længere og dækker en del af låret.

Uanset hvad, er pointen med vinterjakker til kvinder, at de skal være varme. Sådan er det naturligvis også med vinterjakker til mænd. Vinterjakker skal derudover også være behagelige at have på, og man skal kunne bevæge sig i dem, hvis man for eksempel skal bruge dem til skiferie.

Tag vinterjakken med på ferie

Skiferie er en oplagt måde for en familie at være sammen på. På pister kan alle køre deres eget løb, og man kan mødes på midten eller i bunden, eller hvor end det passer en. Måske først til frokost.

For at det bliver nogle gode ture ned ad bakken, er det vigtigt, at ens udstyr er behageligt. Heri indgår også skijakken. Skijakker til kvinder er som sagt tit formede efter kroppen. Det gør det nemlig nemmere at bevæge sig. Hvis der er for meget stof, der hænger i vejen, bliver det hurtigt tungt og svært at bevæge sig.

En god vinterjakke kan sagtens bruges til skijakke. Eller omvendt kan en skijakke sagtens bruges som vinterjakke. Det handler blot om at finde en, der passer til ens hverdagsbehov såvel som fysiske aktiviteter på pisten. Hvis man kører hårdt, skal selv en kvinde have en vinterjakke, der kan absorbere noget af kroppens varme og fugt.

Se et udvalg af vinterjakker til kvinder her

eller læs mere om vintertøj her:

Dunjakker – Vamset, lækker og fjerlet jakke fuld af dun

About the author