Vinterjakker til herre bliver revet væk fra hylderne

En god jakke gør naturen sjovere (foto eventyrsport.dk)
En god jakke gør naturen sjovere (foto eventyrsport.dk)

For mange kommer efteråret og kulden næsten altid ubelejligt. Man husker stadig de lange lyse aftner om sommeren, og dagene hvor man uden bekymring kunne gå udenfor uden jakke.

Samtidig kommer efteråret ofte bag på mange. Det er tit først den første frostmorgen, hvor man står op til et rimfrossen forrude, at man begynder at tænke over, hvor ens gamle vinterjakke gemmer sig.

Derfor er der mange, der går målrettet efter vinterjakker til herre i øjeblikket. Også selvom den første nattefrost ikke har sat ind endnu, så gælder det om at være hurtig, hvis man skal nå at få en ordentlig jakke i ens stil og størrelse. Der er nemlig andre, der også har fået samme idé.

Forskellige typer vinterjakker til herre

Heldigvis er der mange forskellige typer vinterjakker at holde øje med. Både i de fysiske butikker og i online-butikkerne. En af klassikerne til herre er dunjakken. Den er let, hårdfør og meget varm. Der findes selvfølgelig forskellige kvaliteter og forskelligt fyld, men som en praktisk vinterjakke kan den være god mulighed. Den består af et ydre lag af kunststof. Indeni er den fyldt med dun, som er samlet i små lommer, så dunene ikke ryger ned i bunden af jakken. Dermed er det ligesom at gå rundt med en dyne. De fås i forskellige former, selvom de fleste dunjakker til herre er korte jakker, som har en elastiksnøre i bunden, der kan strammes ind, så vind og vejr ikke kommer op under jakken.

Hvis man er til de mere traditionelle jakker, så er en uldjakke eller frakke også et godt valg. De fås i mange forskellige længder, hvor de lange tit er mere elegante og passer til pænere brug. Derfor har de også tit revers og slids, som man ser det på en habitjakke. Andre uldfrakker er kortere, som for eksempel en pea coat, der er en kort dobbeltredet uldfrakke med en ekstra høj krave, der oprindeligt blev brugt af flådens mænd, når de skulle holde varmen ude på det åbne kolde hav.

 Her kan du se mere om vinterjakker til herre

Find vinterjakker til både mænd og kvinder her:

Hold dig varm med gode vinterjakker til mænd

Vinterjakker til kvinder finder kvinden frem i dig

 

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *