Skitøj skal både skabe sjov indendørs og udendørs

Godt skitøj holder dig både varm og tør (foto eventyrsport.dk)
Godt skitøj holder dig både varm og tør (foto eventyrsport.dk)

Der er mange måder at være ude og opleve ting på. Skitøj giver en varme og styrke til de kolde skiferier, hvor der skal ske noget helt særligt. Hvis man ikke har lyst til at gå ned i kulden, bør man helt sikkert investere i noget skitøj, der varmer og skaber stemning både til løjperne og til afterski. Der skal være muligheder, når man har skitøj på, som gør det lækkert og rart både at være ude i kulden og inde i varmen. Derfor er det en god ide med lagdelt skitøj, der har forskellige egenskaber og funktioner. Så kan man gå ind efter at have fjernet nogle lag uden at svede.

Isolering og svedtransport udendørs

Det kan være, at man har været på løjperne det meste af dagen, og derfor har brugt meget energi på at bevæge sig rundt. Skiftet fra ude, hvor man har brug for beskyttelse mod kulden og indendørs, hvor der er behov for noget lækkert, tyndt og åndbart, der gør det muligt for en at drikke øl hele natten.

Det vigtige, når man er udendørs er, at der er mulighed for at ånde uden, at varmen fiser ud på samme tid. Noget svedtransporterende og isolerende tøj er derfor særligt egnet til de kolde tider på toppen af skibakken.

Det tynde lag indenfor

Når man er færdig med at stå på ski og skal drikke øl, er det en fornuftig ide med tyndere lag under. Så man meget nemt kan tage jakken af for kun at støtte sig til det tynde lag, der hersker indenunder. Med et lækkert, blød og tyndt lag tøj indenunder vil skiferierne komme til at føles lækre og sjove. Der er ingen ende på det sjove, så længe man klæder sig efter vejret og forholdene.

Se på skitøj hos eventyrsport

About the author