Nordisk telte har fokus på kvalitet og detaljer

Teltet kan ikke veje meget hvis i skal gå rundt med det (foto eventyrsport.dk)
Telte er giver fantastise oplevelser i naturen (foto: eventyrsport.dk)

Kvalitet og sans for detaljen. Det beskriver godt, hvad Nordisk telte kan i forhold til alle andre telte. Nordisk telte formår at lave telte, der har flere valgmuligheder og lavet i de bedste materialer. Du kan både få tunneltelte, letvægtstelte og de såkaldte Telemark telte.

Telemark telte er et af verdens letteste telte og fylder næsten ingenting. Et Telemark telt kan pakkes ned i en rygsæk og er derfor genial til folk, der skal vandre alene, eller som ikke har meget plads. Telemark teltene findes i forskellige vægtklasser, så nogle af teltene er lettere end andre og kan derfor bruges til forskellige slags rejser.

Skal du derimod have hele familien med ud at vandre, så kan du købe et tunneltelt, hvor der er plads til flere personer. Tunneltelte er opdelt i to kamre, så der er plads til hele familien. Nordisk tunneltelte fungerer godt i det skandinaviske klima og kan klare både vinde og vand. Der er god vindstabilitet i tunnelteltene, og der er plads til, at man kan lave mad i teltet og have sin bagage stående i ly for regn.

Disse to slags telte er blot nogle af de mange typer telte, som Nordisk telte laver. Der findes altså telte til det hele. Find derfor ud af, hvilket type telt, der passer bedst til dig og den tur, du skal begive dig ud på.

Få hjælp til at finde det bedste Nordisk telt

Alle Nordisk telte er kendt for god kvalitet, så alle telte fra Nordisk kan du være sikker på holder. Det helt store problem kan blot være at finde det telt, der dækker dine behov bedst. Derfor er det en god idé at få hjælp af professionelle, inden du køber et Nordisk telt.

Med hjælp fra professionelle kan du nemlig få råd og vejledning til, hvilket telt der passer bedst til hele familiens vandretur i Norge, eller din egen cykeltur i Frankrig. Da udvalget af teltene er så stort, og de forskellige telte har så mange forskellige funktioner og detaljer, så er det rart at få lidt hjælp til at finde det helt rigtige telt.

Hvis du gerne vil vide mere om Nordisk telte, så klik her

Se flere gode telte her:

Vær bevidst om kvaliteten i din køb altid – vælg Fjâllräven Classic!

Få en nem og kompakt campingferie med et easy camp telt

About the author