Billige løbesko til terrænløb og friluftsløb

Kvalitet betaler sig (foto eventyrsport.dk)
Gode løbesko kan godt være billige (foto: eventyrsport.dk)

Det er godt for både krop og sjæl at komme udenfor. Derfor er en løbetur i det fri noget af det bedste, men det kræver også andet træningstøj, end det du bruger i det lokale fitnesscenter. Det er især vigtigt, at du har løbesko, der er designet til at løbe i terræn, hvis du ønsker at begive dig ud på en løbetur, hvor underlaget er blødere og mere udfordrende end asfalt eller et løbebånd.

Forskellen på almindelige løbesko og terrænløbesko er hælen og sålerne. På terrænløbesko er hælen ofte tyndere, så du har bedre kontakt med underlaget, og samtidig har du heller ikke brug for så tyk en hæl, da underlaget er langt blødere end asfalt. Det betyder, at der er mindre højdeforskel på forfod- og hæl, når man løber med et par terrænløbesko. Derudover er sålerne også bredere på terrænløbesko, så du ikke så let vrikker om og kommer til skade.

Nu tænker du sikkert, at det er en dyr affære at købe et par terrænløbesko, men faktisk så koster de ikke mere end et par almindelige løbesko, og ofte er de endda på udsalg. Så hvis du vil have billige løbesko, skal du holde øje med, hvornår løbeskoene er på tilbud.

Kom endnu tættere på naturen med barfodsløbesko

Hvis du vil have den fulde oplevelse af natur, når du løber, så skal du prøve at løbe med et par barfodsløbesko. Her er der ingen støtte under hælen eller forfoden, så underlaget bliver meget tydeligt for dig, når du løber. Det giver dig en naturalistisk løbeoplevelse, som du sent vil glemme.

Løbeskoene vil gøre, at du løber meget naturligt og ikke træder i med hælen først, som er tilfældet med almindelige løbesko.

Der findes mange forskellige modeller af terræn- og barfodsløbesko, så du skal bare finde ud af, hvilke der dækker dine behov bedst. De førende mærker indenfor dette område er Haglöfs, Merrell, La Sportiva og Teva.

Hvis du vil vide mere om billige løbesko, så klik her

Se mere løbetilbehør her:

Sports shorts er med til at skabe den gode løber

En pandelampe løb klæder en på til motion om vinteren

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *