Camping

Tag rundt i Europa på campingferie

Danskerne elsker camping, og det er der mange gode grunde til. Man er som rejsende uafhængig, og man får samtidigt en masse natur med i handlen. Af denne grund valfarter folk til enhver afkrog af Europa for at slå lejr med enten campingvogn eller telt. Læs videre her.

Der er hjælp at hente

At tage på ferie er dyrt, hvilket da også er en forståelig grund til at springe den over. Det er måske tidspunktet til at overveje et lån, så du også kan få en hårdt tiltrængt pause fra den daglige trummerum. At vælge det rigtige lån er en vanskelig opgave, men det behøves det faktisk ikke være. Tag for eksempel et smut på hjemmesiden Mikrokredit.dk, og du vil få et klart og tydeligt overblik over, hvilke lånemuligheder, der findes på markedet; og du kan nu i ro og mag vælge det lån, der passer netop til dine behov. Find billige lån på Mikrokredit.dk, hvis du vil have en god ferie.

Hvorfor campere?

Et landskab overses ofte af den gennemsnitlige byturist, hvor alt går hurtigt og rejsen foregår via fly; man ser ganske enkelt ikke så meget, som hvis man camperer. Med campingvognen opleves landskabet langsommere, og kan visuelt fordøjes langt bedre end andre rejsetyper. Man lærer simpelthen et land bedre at kende på denne måde. Uberørte landskaber, fredelige dale, en fremmed himmel gemt væk mellem fyrretræerne og skovene. Så næste gang du tager på ferie, hvorfor så ikke vælge campingferien, og lev som lokalbefolkningen gør. Husk også, at camping er også en god måde at spare penge på hotelregningen.

Europa har det hele

Europa er det perfekte sted til camping. Du skal ofte blot køre et par timers tid, og du vil være i det næste land. Kør i otte timer, og du kommer fra København til Prag eller Sydtyskland; måske din næste feriedestination? De Europæiske lande er ikke blot i nærheden, men det varierede landskab inviterer dig desuden til at slappe af og nyde livet. Prøv blot at se disse 3 fantastiske steder at campere i Europa.

Fannefjorden, Norge

Nyd noget friluftsliv i nabolandet Norge. Slå telt op på Kviltorp Camping i Fennefjorden nær Molde på Norges vestkyst. Campingpladsen kommer med elektricitet, Wi-Fi, badeværelser og en kiosk, hvilket giver den besøgende alle de nødvendige faciliteter året rundt. Hvis du ønsker at forkæle dig selv, kan du opgradere til en smuk strandhytte, der giver dig en sublim udsigt over bjergene, samt nem adgang til vandet.

Valle Santa Maria Camping, Toscana (Elba), Italien

Forestil dig at slå telt op lige ved siden af ​​Italiens smukke hvide strande. Hvis det er din drøm, så er dette stedet for dig! Du kan spille tennis, svømme, nyde solen, leje cykler, tage på vandreture eller snuppe en en aften i baren med vennerne på denne campingplads.

Lake Shkodra Resort, Shkoder, Albanien

Lidt en afstikker, men ikke desto mindre en skjult perle. Albanien er et land næsten uberørt af turister, og landet besidder en fantastisk naturlig skønhed. Denne campingplads ligger ved en sø, og har billig bar og restaurant på stedet. Desuden er der mulighed for fiskeri, kanosejlads; Campingpladsen har endda en privat strand. Hvad er der ikke at elske?

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *