Står sommeren på vandreture er et letvægtstelt nødvendigt

Teltet kan ikke veje meget hvis i skal gå rundt med det (foto eventyrsport.dk)
Teltet kan ikke veje meget hvis i skal gå rundt med det (foto eventyrsport.dk)

De fleste har nok efterhånden besluttet, hvad de skal lave i ferien. I al fald de der for længe siden har bestemt deres destination og har klare ønsker for feriens udformning. For nogle er indbegrebet af ferie ren afslapning ved en pool med en kølig læskende drink i hånden under varmere himmelstrøg, for andre skal ferien gerne være en kombination af afslapning og oplevelser, mens ferie for andre er det at komme ud på en aktivferie med oppakning på ryggen ferie.

Aktiv ferier kan foregå på mange forskellige måder. Mange nyder at tage på lange vandreture i sommerferien. At rejse væk fra den travle og forjagede hverdag, og blot vandre ud i naturen, hvor der hersker fred og ro, og slå teltet op på sin vej. I sådanne tilfælde er et letvægtstelt helt uundværligt, da man må overveje hvert gram, der skal pakkes og transporteres på rejsen. En sommer der skal bruges på en længere vandretur i mere øde områder som på Grønland eller i de norske fjelde, er uden tvivl en sommer, som vil blive husket mange år frem i tiden.

Aktive ferier

Udover på vandreture er letvægtsteltet generelt et godt telt, når man selv er ansvarlig for at transportere sit telt. Eksempelvis vælger mange også at tage på cykeltur rundt i det danske land eller andre steder i Europa, hvor man cykler enten til en bestemt campingplads som destination, eller rundt mellem campingpladser. Her skal man også selv transportere sin oppakning, og igen bliver det essentielt at overveje alle genstandenes vægt.

Sommeren er en skøn tid, og mange vælger at opholde sig udenfor det meste af deres ferieperiode, hvorfor en telttur er helt optimalt, da man her automatisk opholder sig ude langt det meste af tiden. Teltture rummer stor nostalgi for mange, og det er en traditionel ferieform som hitter hver gang.

Letvægtstelt – se et udvalg her: http://www.eventyrsport.dk/telte.html

 

Find mere inspiration til telte:

Køb telt og andet udstyr til dit næste eventyr i vildmarken

About the author

One thought on “Står sommeren på vandreture er et letvægtstelt nødvendigt”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *