ballontur

Se det hele fra oven – i en ballon

Forestil dig, hvor fuldstændig fantastisk det må være at svæve roligt omkring i en ballons som den her. At se landskabet og byen fra en helt anden vinkel. At opleve både det konkrete syn og livet fra fugleperspektiv. Det er nøjagtigt lige så fantastisk, som det lyder.

Und dig selv og/eller eventuelt en anden denne helt unikke meta-oplevelse.

En oplevelse for livet

Det er jo langt fra hver dag der sker det, at du befinder dig et par hundrede meter over jordens overflade i en åben ballon. Det er med garanti en oplevelse, der både slår ballongyngen i Tivoli og London Eye.

Følelsen af at være hævet over hele Verden, næsten så fri som en fugl og så alligevel helt tryg, fordi ballonskipperen har fuldstændig tjek på det hele. Det er så vild en oplevelse.

Det er en oplevelse, som mange har stående på deres bucket list. Står den også på din, så kan du fint arbejde på at realisere det punkt på listen.

Det er ikke billigt med en ballontur – især ikke, hvis du ønsker en solo- eller en topersonerstur. Det er også en af grundene til, at det nok ikke sker så mange gange i livet.

For de fleste er en ballontur en oplevelse for livet.

Giv en ballontur i gave

Oplevelsesgaver bliver mere og mere populære. Med god grund. For oplevelser har en helt særlig værdi. Den kan gemmes i hjertet for altid, og den er en byggesten til din samlede mængde af minder.

Det kan ting ikke gøre på samme måde. Derfor er mange mennesker glade for at give oplevelsesgaver, og mange er rigtig glade for at modtage dem.

Er der en person i dit liv, som fortjener en helt særlig gave, så er en ballontur et rigtigt godt bud på den perfekte gave.

Det modificerede vovestykke

Der findes mange outdoor-oplevelsesgaver, der kræver en vis fysik og et vist mod. Det er slet ikke tilfældet i samme grad, når det kommer til en ballontur.

Du bliver hverken udfordret på din fysiske formåen eller på dit mod, når du skal en tur op at svæve mellem eller under skyerne. Det er jo heller ikke formålet med sådan en tur.

Langt de fleste vil være i stand til at foretage sådan en lille rejse, hvilket gør oplevelsen tilgængelig for stort set alle.

En oplevelse for en eller flere

Det er selvfølgelig muligt at booke en helt privat tur for dig, for to eller for en mindre gruppe. Dog er det sådan, at jo færre I er, des dyrere bliver det at tage sådan en tur.

Uanset hvor mange I er, så er det en intens og overvældende tur, I skal afsted på. Det bliver en tur, som I aldrig glemmer.

En ballontur kan for eksempel være den ultimative ferieoplevelse, hvis I får muligheden for det i det område, hvor I er på ferie. Det er en helt anderledes måde at opleve et nyt rejsemål på.

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *