Jagten efter den rigtige flyverdragt str 110 starter her

Mangler din pige en flyverdragt? (foto eventyrsport.dk)
En flyverdragt i etr. 110, gør dit barns hverdag meget nemmere (foto eventyrsport.dk)

Der er hvert år udskiftning i garderoben, når det kommer til flyverdragter. Mange forældre oplever, at deres børn vokser overraskende hurtigt, så tit er sidste års flyverdragt et nummer for lille, når man kommer til den næste vinter. Derfor er mange forældre på en konstant jagt efter nye flyverdragter til deres børn.

En flyverdragt er et af de faste våben i arsenalet for at holde ens børn varme og tørre, når de er ude på gåture, legepladser, skolegårde og alle andre udendørs steder.

Som udgangspunkt er flyverdragter en heldragt, som er blevet polsteret i flere lag med forskellige materialer. Dette kan være dun, som man kender det fra en dunjakke. Det kan også være vat, som også har en god isolerende effekt. Flyvedragter har som regel en lynlås, så der er hurtig adgang ind og ud af dragten. Der kan også være en flap foran lynlåsen, som kan knappes til, så vinden ikke trænger igennem lynlåsen.

Forskellige egenskaber ved flyverdragter i str. 110

Nogle flyverdragter har også en hætte, som kan slås op, når der er meget sne eller vind. Som regel bruger man også en hue sammen med en flyverdragt, men det kan jo være, at huen er blevet væk eller glemt derhjemme.

Mange flyverdragter har elastikker for enden af benene. De skal puttes ned omkring barnets støvler. På den måde bliver buksebenene holdt nede om barnets vinterstøvler, og dermed kan der heller ikke rygge sne eller vand ned i støvlerne, så længe buskebenet sidder ud over støvlen.

Der findes flyverdragter i mange forskellige størrelser og farver. Nogle har nogle vilde farver og reflekser, som også hjælper andre trafikanter og fodgængere med at kunne se barnet, når det er mørkt udenfor, hvilket det hurtigt bliver, når vi har vinter i Danmark.

Andre flyverdragter er mere afdæmpede i farverne, og findes i sort, grå, mørkegrøn eller mørkeblå.

Vil du se mere om flyverdragt str 110, så kig her

Find flere flyverdragter til børn her:

Tilbud flyverdragt er en glimrende mulighed om vinteren

Flyverdragt pige er super til praktisk vinteren

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *