Icebreaker – Inderst inde er du sikker på komfort

Du kan regne med Icebreaker til at holde dig varm (foto eventyrsport.dk)
Du kan regne med Icebreaker til at holde dig varm (foto eventyrsport.dk)

Store smukke bøgetræer nikker i vinden, havet skylder melodisk ind over strandbredden, og bjergene står stolt og soler sig i den friske fjeldsol. Naturen kalder på dig. Men først kalder du på god beklædning. Icebreaker søger for at dit inderste lag tøj er i topkvalitet.

Du kan trække i lag på lag af tykke trøjer og varme halstørklæder eller smarte jakker, men ingen behagelig komfort får du, uden det inderste lag er i orden. Icebreaker er både beklædning til rejse- og hverdagsbrug og i de lækreste materialer.

Bluse eller undertrøje. Du får det hele i ét stykke tøj. Icebreaker har blandt andet et stort udvalg af flotte langærmede overdele til båd herrer og damer, som kan fungere enten som undertrøje eller bluse – eller begge dele.

Læs mere om Icebreaker her

Du kan få bluserne i tætsiddende designs, der holder dig varm hele dagen lang. Der er både helt enkle modeller i afdæmpede farver eller bluser med smarte mønstre og stærke farver. Du vælger, hvad der passer til dig, så skal Icebreakers modeller nok sørger for at holde farve og facon.

Kradsfri uld der holder en behagelig temperatur

I mange af Icebreakers produkter er der brugt den newzealandske Merinould, som er tynd og lækker i fibrene. Det betyder at hverken underbukser, sokker eller undertrøjer vil kradse, men derimod føles blød og lækker.

Merinould isolerer, selv når den blive fugtig på grund af sved eller vand ude fra. Selv når du giver dig fuldt ud på en hård vandretur, kommer du altså ikke til at fryse. Ulden er temperaturregulerende, så selvom solen står lige ned fra oven, så skal beklædningen fra Icebreaker nok sørger for at holde din krop i en behagelig temperatur.

Merinould kan desuden nemt vaskes, og hvis du er på et længere eventyr, hvor det er besværligt med vaskepulver og balje, kan du faktisk undlade at vaske tøjet. Merinould sørger nemlig for, at tøjet i flere ikke kommer til at lugte så slemt.

Find en sovepose når det bliver rigtigt koldt

About the author

One thought on “Icebreaker – Inderst inde er du sikker på komfort”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *