Fjällräven – Slidstærk kvalitet på naturens præmisser

Fjällräven laver tøj og udstyr til selv det hårdeste naturliv (foto eventyrsport.dk)
Fjällräven laver tøj og udstyr til selv det hårdeste naturliv (foto eventyrsport.dk)

Når ungerne skal på spejdertur, når far skal ud at mountainbike med gutterne og når mor skal på vandretur i højfjeldet med damerne, så søger Fjällräven for at turen kan foregå sikkert, tørt og varmt.

Fjällräven er kendt for sit gode, robuste design. Når du er ude i det fri, duer det ikke, at jakken ikke er vandtæt, eller at tasken pludselig ikke kan holde til vægten. Vælger du Fjällrävens produkter, garanteres du super holdbare varer, der kan klarer vand, vind og kulde.

Fjällräven har mere end 50 år på bagen, og den giver erfaring. Det kan du tydeligt se i varerenes smarte design og holdbarhed. Der bliver stillet høje krav til materiale, og funktionalitet, og både tasker, telte og beklædning er derfor meget slidstærk og tåler naturligvis vask.

Rygsækken der altid er moderne

Du kender den sikkert. Den simple, kvadratiske dagrygsæk med lynlåsen der går hele vejen fra bund til bund. I 70’erne har den måske dekoreret med smarte badges og i 90’erne med nitter og tegninger. Og den selvsamme rygsæk holder endnu.

Fjällräven Kånken er en af de mest populære rygsækker i Fjällrävens sortiment og den findes i alle smarte størrelser og skønne farver. Kånken Mini kan være god til når den mindste starter i børnehave, og til den studerende kunne en Kånken med computerplads og beskyttelse være rigtig smart.

Fjällräven forhandler også mange andre gode typer rygsække. Skal du eksempelvis på vandretur, kan du nemt finde en god dagsrygsæk eller vandrerygsæk. Der er også flotte weekendstasker og sportstasker. Alle i solide materialer, der kan holde til at blive slynget op på bagagebæret eller ind i flyet.

Find det gode udstyr fra Fjällräven

About the author

One thought on “Fjällräven – Slidstærk kvalitet på naturens præmisser”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *