Dunjakker – Vamset, lækker og fjerlet jakke fuld af dun

Med dunjakker holder man varmen uden problemer (foto eventyrsport.dk)
Med dunjakker holder man varmen uden problemer (foto eventyrsport.dk)

Når det uden for blæser det en halv pelikan, og inden længe kommer det nok også til at sne, så har man måske mest lyst til at blive inden døre. Det Nordiske vejr bringer mange udfordringer med sig, og en af dem er at holde varme. Det kan man gøre i en dunjakke. Der findes mange forskellige typer, farver og faconer.

Dunjakken er både god til hverdagsbrug og til spændende ekspeditioner. Når du skal cykle på arbejde, holder jakken dig både varm og tør, og jakkerne er ofte rigtig gode til at svedregulerer. Til eventyrer i det rigtig kolde, er dunjakken også et helt perfekt valg, fordi den er meget isolerende.

Vælg den dunjakke, som du synes passer bedst på dine behov. Der findes nemlig mange typer jakker med færre og flere detaljer og til forskellige priser.

Dunjakker der holder varmen

En dunjakke er en jakke syet i et slidstærkt materiale, og foeret er naturligvis dun. Dunene er super gode til at holde dig varm. De fungerer lige som på fuglene, hvilket betyder, at de både holder dig varm og regulerer varmen alt efter din kropstemperatur. Fjerne er det særlige ved dunjakken, for ud over at holde dig super varm, så gør de også jakken utrolig let.

Du kan få dunjakker med hætte og dobbelt lynlås, der kan lyne to veje. Du kan få dem med reflekser og i stærke farver. Du kan stort set få dynejakker i alle udgaver, og rigtig mange varianter kan du finde på Eventyrsport.dk

Se et udvalg af dunjakker hos Eventyrsport

About the author

3 thoughts on “Dunjakker – Vamset, lækker og fjerlet jakke fuld af dun”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *