Ferie

Du kan nemt låne penge til ferien online

Har du brug for penge til noget bestemt? Der er mange danskere, som har svært ved at spare op til det,  som de gerne vil have. I takt med at internettet fylder en stor del af vores hverdag, så er det også muligt at kunne låne penge online. Der findes mange online låneudbydere, der med glæde vil låne dig penge. Det er meget varierende hvor meget man kan låne, så det gælder om at tjekke de forskellige låneudbydere ud før man kan finde ud af, hvem man skal benytte sig af. Tjek det store marked ud og find en låneudbyder, som du kan låne penge af.

Hvem skal man vælge

Det anbefales at man sammenligner forskellige låneudbydere, så man på denne måde kan finde stedet med de bedste lånebetingelser. Selvom alle låneudbydere er ude på at tiltrække lånere, så er det forskelligt hvad de tilbyder. Typisk skal man være 20 år for at kunne låne penge. Dette skyldes, at man skal bruge NEM-ID til at kunne underskrive lånet med på internettet. Det er meget forskelligt hvad folk synes om de forskellige låneudbydere. SparXpres og Modus Finans er nogle af låneudbydere, som mange lånere vælger at låne fra. SparXpres tilbyder, at man kan låne mellem 5000-50.000 kr. Derudover kan man selv vælge, om man vil betale lånet over 12-60 måneder. På denne måde kan man få noget mere luft i økonomien til alle de andre udgifter, man også har i løbet af en måned. Man får hurtigt svar på, om man er godkendt som låner. Når man har underskrevet med NEM-ID, så går der ikke lang tid, før man kan se pengene på kontoen. Læs om Sparxpres her.

Alle låneudbydere har det krav, at man ikke må være registreret i RKI. Når man ansøger om et lån, så tjekker de om man er i systemet. Hvis man ikke er i RKI-systemet og har adgang til NEM-ID så bliver man naturligvis godkendt som låner. Modus Finans tilbyder, at man kan låne penge mellem 10.000-50.000 kr. Hos Modus Finans kan man vælge at betale pengene tilbage mellem 12-78 måneder. På hjemmesiden skal man oplyse hvor meget man vil låne samt hvor mange måneder, man gerne vil tage lånet over. Derfra kan man finde ud af, hvor meget der skal afdrages med pr. måned. Hos Modus Finans kan man få to afdragsfrie måneder i den periode indenfor løbetiden. i forbindelse med jul kan det være rart at kunne gemme nogle penge til julegaver. Læs om Modus Finans her.

Inden du låner penge

Selvom låneudbyderne sørger for, at man selv kan bestemme hvornår lånet skal være betalt tilbage, så skal man stadig være sikker på, at kunne betale pengene tilbage. Hvis økonomien er stram så anbefales det, at man lader være med at låne penge. Økonomien bliver ikke bedre af, at man optager mere gæld. Hvis man skal bruge penge til noget bestemt, så er det en god ide, at man sparer op. På denne måde får man ikke fingrene i penge, som man i princippet ikke har og ikke har mulighed for at kunne betale tilbage.

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *