Mand kan se ned ad midten af flyet

Kom ud og oplev verden, uden at det koster en formue

Drømmer du om at rejse verden rundt? Du er langt fra alene. Mange mennesker ville stort set ikke lave andet end at rejse, hvis de kunne. Der er dog én primært ting, som stopper dem fra disse store eventyr – nemlig penge.
Det er dyrt at rejse. Og herudover er det også ofte en periode, hvor du ikke kan tjene nogle penge, da du forlader Danmark. Så hvordan kan du få råd til at rejse? Her får du tips til, hvordan du kan opleve verden, spare penge på billige rejser og spare op.

Du kan spare penge på billige rejser gennem billige flybilletter

Hvis du gerne vil have en billig rejse, så er transporten en af de vigtigste ting. Billige flybilletter kan sagtens findes, hvis du ved, hvor du skal kigge.
Priserne på flybilletter på det samme fly varierer med tusindvis af kroner, og derfor kan det godt betale sig at lave lidt research, inden du køber.
Du kan starte med at finde en sammenligningstjeneste, hvor du kan finde en masse forskellige billetter til den rejse, du gerne vil på. Herefter kan du anvende følgende tips til at spare penge:

  • Vær villig til lange rejsetider. Indirekte rejser er ofte billigere.
  • Vær fleksibel med rejse og afrejse tidspunkter.
  • Rejs uden for højsæsonen
  • Kig på afbudsrejser

Hvis du bruger disse fire tips, så kan du spare en masse penge på din rejse

Vælg en billig destination

Hvis du gerne vil spare penge på billige rejser, så handler det om at vælge de rette destinationer. Det handler både om, at nogle destinationer er billige at komme til, men det handler i høj grad også om, at nogle destinationer er billige at leve i.
Hvis du skal på en rejse, der varer tre uger, så gør det en kæmpeforskel på leveprisen, om denne rejse går til Prag eller til New York. Prisforskellen for hotelovernatninger og mad kan være vildt store fra destination til destination, og derfor bør dette være en central del af dine overvejelser.

Overvej, hvor meget luksus, der er plads til i budgettet

Du bør også overveje, om du overhovedet skal bo på hotel. Hvis dit endelig mål er at opleve verden, så kan du måske godt leve under nogle lidt indre luksuriøse forhold.
Du kan for eksempel finde et billigt hostel, hvor du kan bo for 10% af prisen, som et hotelværelse ville koste.

Spar op til din rejse

Inden du kan spare penge på billige rejser, skal du selvfølgeligt have lidt penge at købe for. Hvis du begynder at spare op med det samme, så kan du hurtigt få råd til den første billige rejse.

Du kan skære ned på dit forbrug, men du kan også se, om det er muligt at tjene lidt flere penge. Dette kan du for eksempel gøre ved at få ekstra timer på dit arbejde eller ved at arbejde på nogle skæve tidspunkter – for eksempel aften eller weekend.

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *