Lav dogging aftaler i det fri

Lav dogging aftaler i det fri

Ligesom med meget andet i livet kommer man meget langt med god aftale, når det handler om dogging i det fri. En aftale er nemlig med til at skabe en vis tryghed for begge parter, og ofte kan det være med til at gøre det hele meget sjovere.

Og er du typen, der har lyst til at prøve noget nyt og spændende sex, så kan en dogging aftale være god at lave med én, der har prøvet det før. På den måde er du sikker på, at du gør det steder, hvor det er okay.

Har du prøvet dogging nogle gange – eventuelt med den samme partner – kan det være oplagt at opsøge andre for at sætte ekstra gang i den. Er I eksempelvis et par, kunne det være interessant at mødes med et andet par, som også sætter pris på dogging.

Sexidetfri.dk er sitet, hvis du søger efter dogging aftaler i det fri!

Vælg (ikke) lokalt

Når du skal i gang med dogging i det fri, så bør du overveje lidt forskellige ting. Blandt andet hvor godt du kender dine naboer, og om der måske er chance for, at de opdager dig midt i eskapaderne i den lokale skov.

Hvis det er tilfældet, kan du overveje at lave nogle aftaler lidt længere væk fra dit lokalområde. På den måde kan du slappe mere af og nyde seancen uden hele tiden at tænke på, om I bliver opdaget af nogen, du eller I kender.

Dog kan der også være fordele ved at vælge lokalt. Vælger I et sted tæt på dig at mødes, er det nemmere for dig at komme til stedet, og derfor blive mindre nervøs. Er det din første gang med dogging i det fri, kan det være en fordel.

Tænk dig om

Er det nyt for dig med dogging i det fri, så er det også vigtigt, at du husker dig selv og tænker dig om, inden du begiver dig ud i at lave aftaler. Især hvis I aftaler at mødes ved aftentid steder, hvor der ikke er så mange mennesker.

Start for eksempel med steder, hvor du ved, at der er mange mennesker lige i nærheden, så hvis der sker noget, så kan du få kontakt til nogen. Du kan eventuelt finde et kort, hvor du kan se, hvor der ligger huse nærheden, hvis du ikke har været i området før.

Vælg også gerne folk, du har snakket med og set fysisk eller over et kamera. Så er du sikker på, hvem du skal mødes med, og det er ikke én, der vil dig noget ondt. Det giver en god tryghed at kende personen først.

Husk også, hvor dine grænser er. Selvom du er klar på at prøve noget nyt som for eksempel dogging i det fri, så skal du ikke gå længere, end hvad du har lyst til. Sørg for, at I har et stopord, eller du kan trække dig, hvis og når du ikke har lyst mere. Det er især vigtigt, hvis det er med en person, du aldrig har mødt før.

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *